Αντικαταβολή

Παράδοση και πληρωμή της παραγγελίας σας μέσω εταιρείας  COURIER που εξυπηρετεί καλύτερα την περιοχή σας (ACS, ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ, ΠΟΡΤΑΠΟΡΤΑ courier των ΕΛΤΑ).

Η παραγγελία σας επιβαρύνεται με επιπλέον χρέωση 2€ αν επιλέξετε τον τρόπο της αντικαταβολής για πληρωμή.

ΟΡΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ 
1.Αν η αξία των προϊόντων είναι κάτω των 40 ευρώ θα πρέπει να γίνει πληρωμή με πιστωτική ή τραπεζική κατάθεση / μεταφορά για να αποσταλούν.
2.Παραγγελίες που περιέχουν πολλά προϊόντα ή η αξία της παραγγελίας ξεπερνάει τα 60 ευρώ θα σας ζητηθεί η προπληρωμή τους με πιστωτική κάρτα / τραπεζική μεταφορά ή pay pal .
3.Όταν επιθυμείτε την έκδοση τιμολογίου  θα σας ζητηθεί η προπληρωμή τους με πιστωτική κάρτα / τραπεζική μεταφορά ή pay pal .
4.Οποιαδήποτε παραγγελία δεν έχει ευκρινή  στοιχεία θα σας ζητηθεί η προπληρωμή τους με πιστωτική κάρτα / τραπεζική μεταφορά ή pay pal .
5.Δεν στέλνουμε παραγγελία με αντικαταβολή σε πελάτες που δεν έχουν παραλάβει προηγούμενη παραγγελία θα πρέπει να γίνει κατάθεση ή προπληρωμή με πιστωτική κάρτα .

 

Πιστωτική ή Χρεωστική κάρτα

Η εταιρεία TonerMarket.gr  συνεργάζεται με την Τράπεζα EUROBANK εγγυώντας σας ασφάλεια και αξιοπιστία. Τα προσωπικά σας στοιχεία δεν διατρέχουν κανένα κίνδυνο. Ο μόνος λόγος που σας τα ζητάμε είναι για να μπορέσουμε να σας στείλουμε το προϊόν που επιθυμείτε και να έρθουμε σε τηλεφωνική επικοινωνία αν χρειαστεί μαζί σας.  Οι συναλλαγές σας μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών είναι ασφαλής καθώς χρησιμοποιούνται προηγμένα συστήματα ασφαλείας. Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών Cardlink της Eurobank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση. Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Τραπεζικό έμβασμα ή Ε-Banking

Εύκολα, γρήγορα και ασφαλή μπορείτε να κάνετε τις συναλλαγές σας μέσω τραπεζικών εμβασμάτων ή ηλεκτρονικών πληρωμών μέσω E-Banking.

Επιλέξτε την Μέθοδο Τραπεζικό έμβασμα ή Ε-Banking για να εκτελέσετε την παραγγελία σας.

Καταθέστε τα χρήματα σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς.

Στείλτε μας το αποδεικτικό κατάθεσης στο info@TonerMarket.gr ώστε να προχωρήσουμε στην εκτέλεση της παραγγελία σας.

Αν η πληρωμή γίνει από άλλη τράπεζα τα έξοδα βαρύνουν τον πελάτη. Σε περίπτωση που μας χρεώσει ο πελάτης από μεταφορά πληρωμής θα ζητήσουμε την απόδοση της χρέωσης της τράπεζας από τον πελάτη .

EUROBANK

Αριθμός Λογαριασμού IBAN: GR2702602580000760201055058

Δικαιούχος λογαριασμού: ΜΠΟΥΤΣΗ ΔΙΑΜΑΝΤΩ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

Αριθμός Λογαριασμού IBAN: GR7801107300000073061044282

Δικαιούχος λογαριασμού: ΜΠΟΥΤΣΗ ΔΙΑΜΑΝΤΩ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΤΡΑΠΕΖΑ

Αριθμός Λογαριασμού IBAN: GR1501716310006631143558942

Δικαιούχος λογαριασμού: ΜΠΟΥΤΣΗ ΔΙΑΜΑΝΤΩ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ALPHA BANK

Αριθμός Λογαριασμού IBAN: GR2801402550255002320005965

Δικαιούχος λογαριασμού: ΜΠΟΥΤΣΗ ΔΙΑΜΑΝΤΩ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

 

Το TonerMarket.gr διατηρεί το δικαίωμα να καθυστερήσει οποιαδήποτε παραγγελία για λόγους ελέγχου ασφαλείας ή ακόμη και να την ακυρώσει.